• anleggsgartneranleggsgartner
  • fiske_og_akvafiske_og_akva
  • gartnergartner
  • landbruklandbruk
  • reindriftreindrift
  • skogbrukskogbruk
  • sport_og_familiedyrsport_og_familiedyr
  • kapitteltestkapitteltest
  • kunnskapsspilletkunnskapsspillet

Om dette nettstedet

På dette nettstedet vil du finne filmer, tekster og oppgaver som er tilrettelagt for faget ditt og kan være et supplement til bøkene, eller ekstrastoff for deg som vil lære litt mer.

Første gang du besøker nettstedet, registrerer du deg med brukernavn og passord under skolen din.

Den pedagogiske gjennomgangen skjer  i venstremenyen

Øverst på siden her ser du flere runde knapper som du kan trykke på. Disse er innganger til hvorledes vi har delt inn innholdet på dette nettstedet. Trykk på en av knappene og se hva du finner i venstremenyen, videre kan du klikke på alt som finst her av temaer og oppgavesett.

Høyremenyen
Mye innhold finner du også i boksene til høyre med tall, det viser hvor mye innhold som finnes på nettstedet av Fakta, multimedia og oppgaver. Klikker du på pilene her, så åpner denne boksen seg, og du kan klikke på innholdet her. Du kan også skrive i søkefeltet og få vite hvor mye innhold som finnes av det du har søkt på.

Min Logg
Når du har gjort en del av oppgavene, kan du trykke på knappen til høyre der det står MIN LOGG. Her ser du sidene du har besøkt og hvorledes du har svart på oppgåvene. Er du tilfreds med innsatsen, kan du sende lenken din her til læreren, slik at han kan se hvor flink du er.

Kompetansemål og Les mer i boka
Nederst på startsiden står: Nettstedet er utviklet med støtte fra Utdanningsdirektoratet. Når du klikker deg inn på noe av siden lengre nede på menyen, vil du se at på noen sider står: Kompetansemål og Les i boka. Hold pekeren over, så får du tips om hvilke kompetansemål innholdet på denne nettsiden skal dekke,  og hvor i boka di du kan lese mer.

Boka i digitalt format
Boka i PDF står det på en av lenkene nederst til høyre. Her kan du finne alle bøkene dine som PDF-er. Det betyr at du kan lese innholdet i boka på skjermen, og du slipper å gå ut av der du var på nettet.

Lenkesamling, nettstedskart, test maskinen, kontaktinfo
Ligger nederst i høyremenyen og er ment som ekstrahjelp til alle som bruker nettstedet.
Innholdet her kan variere litt, og det er helt sikkert mye som kan bli enda mer informativt. Så nøl ikke med å sende oss tips om hva du savner.
Nettstedet er utviklet med støtte fra Utdanningsdirektoratet.
Brukernavn:

Passord:
LOGG PÅ med